Steuntje in de rug

Soms kan je wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld advies bij je filmproject of begeleiding als je ergens in je leven tegen aanloopt. Dan is 1-op-1 coaching misschien wel iets voor jou. We helpen je graag verder in je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling via een aantal coaching sessies die we samen vastleggen.


Let op tijdelijke aanbieding. Een introductiegesprek bieden we aan voor 50% van de prijs euro 30,- ipv euro 60,-


Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 


De coaches

Miriam Pieneman

Miriam Pieneman is life coach & loopbaan coach met een specialisatie in media. Dagelijks werkt ze met mensen uit alle hoeken van de samenleving om ze te helpen in hun uitdagingen en problemen in hun werk of privéleven, met als resultaat persoonlijke groei waardoor je weer vooruit kunt bewegen. Miriam's kracht is dat ze je dichter bij jouw authentieke zelf kan brengen. Haar empathisch vermogen stelt je direct op je gemak, haar werk is verdiepend en doelgericht en helpt je om tot nieuwe inzichten te komen. Jouw doel staat centraal en een traject bij Miriam is dan ook pas geslaagd als jij het gevoel hebt dat je dichter bij dat doel bent gekomen, of liever nog jouw doel hebt afgevinkt. Miriam coacht zowel nationaal als internationaal van Amsterdam tot Barcelona en Capetown, live of online ... het gaat om de connectie en jouw wil om te veranderen. Film & Televisie is Miriam niet vreemd, voor ze als coach aan de slag ging, heeft ze een succesvolle carrière in televisieland doorlopen. Ruim 15 jaar was ze achter de schermen een belangrijke schakel in Nederlands best bekeken televisieshows voor zowel commerciële als publieke omroepen. Van NPO tot RTL. Van Idols tot Xfactor, Help Mijn Man Is Klusser en Boer Zoekt Vrouw.

François Pieneman

Zoek je een mentor? Iemand die je vanuit de praktijk kan helpen met je filmproject, filmplan of op zakelijk gebied? Dan helpt François Pieneman je graag verder. François is initiatiefnemer van Cinepreneur. Hij werkte na zijn studies Marketing en Beleid, Communicatie en Organisatie 5 jaar binnen de zakelijke dienstverlening als business analist en fondsenwerver. Daarna maakt hij een creatieve carrièreswitch naar de filmwereld. Hij werkte als productieleider en uitvoerend producent voor diverse productiebedrijven. Sinds 15 jaar is hij filmproducent en eigenaar van Worldvisuals Film. Worldvisuals produceert TV documentaires en incidenteel korte fictiefilms. Als autodidact wist François zijn producties op slimme manieren te financieren. Inmiddels heeft hij een groot aantal filmmakers geadviseerd om succesvoller te zijn in hun carrière. Hij geeft gastlezingen, workshops en is coach voor talentontwikkelingsprogramma’s.
arrow_drop_up arrow_drop_down