Succesvol ondernemen als filmmaker

In ons gratis e-book 'Succesvol ondernemen als filmmaker' leer je super snel praktische en waardevolle technieken om direct geld te verdienen met jouw projecten.


  • Ontdek de distributie mogelijkheden en zorg voor meer impact. 
  • Formuleer een strategie om geld te verdienen met een aanbod.
  • Creëer een passief inkomen met je eigen films.
  • Wordt een autoriteit en positioneer jezelf in de markt.  
  • Biedt meerwaarde op lange termijn voor je doelgroep.
  • Waardevolle tips waarmee je direct aan de slag kan.
  • Voorbeelden uit de praktijk die je inspireren.
50%
Vul hier onder je gegevens in.
Je kan direct aan de slag.
Download gratis
"Het e-book is een super handig naslagwerk met mooie voorbeelden om aan de slag te gaan met financieren".
Jasper van Leeningen

- cameraman

"Ik heb het boek direct gedownload. Dank je wel voor de vele en waardevolle informatie die je geeft in je boek. Hier kan ik echt wat mee!"

Bjorne Willemsen 

- regisseur

Het gratis e-book voor iedere filmmaker

Veel filmmakers werken soms jarenlang aan hun film. Veel uren daarvan zijn onbetaald. Het lijkt dus logisch dat filmmakers geld verdienen, na de première van hun film. Helaas is dit in de praktijk niet het geval. Gelukkig kan dit anders. Er zijn ook filmmakers die jarenlang inkomsten genereren met hun films. Maar hoe doen zij dat? In het e-book ga je hier meer over lezen.


In ons e-book ''Succesvol ondernemen als filmmaker' leer je hoe je inkomsten creëert met je films en een groter publiek bereikt.

De auteur

François Pieneman

François Pieneman is initiatiefnemer van Cinepreneur. Hij werkte na zijn studies Marketing en Beleid, Communicatie en Organisatie 5 jaar binnen de zakelijke dienstverlening als business analist en fondsenwerver. Daarna maakt hij een creatieve carrièreswitch naar de filmwereld. Hij werkte als productieleider en uitvoerend producent voor diverse productiebedrijven. Sinds 15 jaar is hij filmproducent en eigenaar van Worldvisuals Film. Worldvisuals produceert TV documentaires en incidenteel korte fictiefilms. Als autodidact wist François zijn producties op slimme manieren te financieren. Inmiddels heeft hij een groot aantal filmmakers geadviseerd om succesvoller te zijn in hun carrière. Hij geeft gastlezingen, workshops en is coach voor talentontwikkelingsprogramma’s. Francois verenigt zijn kennis en ervaring in het initiatief voor Cinepreneur. Cinepreneur biedt praktische, hands-on zakelijke trainingen die de carrières van zelfstandigen binnen de filmindustrie een boost geven. 

Wil jij vanaf vandaag geld verdienen met je film?

Download gratis deze handige gids voor inkomsten. Leer waardevolle technieken die zorgen dat je vanaf nu af aan inkomsten genereert met je films. 
50%
Vul hier onder je gegevens in.
Je kan direct aan de slag.
Download gratis
arrow_drop_up arrow_drop_down