Gratis Masterclass 'Boost je filmbedrijf'

Formuleer op 1 A4 jouw ideale bedrijfsplan. Een plan waarmee jij je onderscheid van concurrenten en direct klanten kan werven.


Deze workshop is reeds voorbij, vanaf 2022 zal deze weer georganiseerd worden.


Waarom deze gratis masterclass?

Als je een nieuw filmbedrijf start, dan kan je je snel verliezen in de duizenden dingen die je moet regelen. Je kan maanden bezig zijn met sales, financiën, administratie, offertes en netwerken.  Oh ja ergens moet je ook nog een keer de website updaten en van je laten horen via social media. In al die tijd komt er nauwelijks geld binnen, heb je geen zekerheid of je bedrijf wel van de grond komt en de kosten lopen door. Komt je dit bekend voor? Dat moet toch anders kunnen. Ja zeker!


De masterclass in het kort

Zoals je begrijpt is het dus belangrijk om je filmbusiness op papier te krijgen. Marktonderzoek doen en een businessplan schrijven, op papier. Gaap... wat saai. Dat plan kijk je nooit meer naar. Maar wat dan? Je plan voor je filmbedrijf op 1A4 binnen 1,5 uur op papier krijgen. Ja dat kan wel. Dat is een super leuke challenge en daar gaan we je bij helpen!


Ik heb al een bedrijf, dus voor mij niet van toepassing?

Ja zeker wel. Ook als je al een paar jaar bezig bent of wellicht gewoon inspiratie nodig hebt, dan is deze masterclass zeker iets voor jou. Merk je dat je misschien niet de opdrachten doet die je echt wil doen? Zou je meer willen verdienen? Zoek je een manier om jezelf te onderscheiden van die andere honderden filmbedrijven? 


Gratis?

We bieden deze masterclass geheel gratis aan omdat we het leuk vinden om je te laten kennismaken met Cinepreneur. Vanaf volgend jaar vragen wij euro 37,- voor deze masterclass. Dus schrijf je nu in.


Een inspirerende bijeenkomst voor iedereen die zijn filmbedrijf een boost wil geven. 

Bekijk hier de video

50%
Vul hier onder je gegevens in.
Je ontvangt via de mail een bevestiging.
Inschrijven
Your information is safe with us

Voor wie is deze masterclass?

  • Deze masterclass is geschikt voor iedereen die een florerend productiebedrijf wil opzetten of zijn filmbedrijf een boost wil geven. 
  • Deze bijeenkomst richt zich op opdrachtwerk, dus bedrijfsfilms, commercials, etc.  
  • Ben je voornemend om een nieuw productiebedrijf op te zetten met een ander, dan raden we je zeker aan om deze workshop samen te volgen. 
  • De masterclass gaat door bij een aanmelding van minimaal 5 personen. 


Let op: inschrijven kan tot 19 september a.s. 

Wat ga je leren?

Gameplan

  •  Formuleer een blauwdruk voor je filmbedrijf. 
  • Leer de belangrijkste do's en don't wanneer je een nieuw filmbedrijf opzet. 

Waarde

  •  Bespaar tijd en geld door te focussen op zaken die direct waarde toevoegen.
  • Ontdek hoe je jezelf kan onderscheiden van andere productiebedrijven. 


Aan de slag

  • Ga direct aan de slag met praktische tips. 
  • Laat je inspireren door  voorbeelden uit de praktijk.


De spreker van deze masterclass

François Pieneman

François Pieneman is initiatiefnemer van Cinepreneur. Hij werkte na zijn studies Marketing en Beleid, Communicatie en Organisatie 5 jaar binnen de zakelijke dienstverlening als business analist, controller en fondsenwerver. Daarna maakt hij een creatieve carrièreswitch naar de filmwereld. Hij werkte als productieleider en uitvoerend producent voor diverse productiebedrijven. Sinds 15 jaar is hij filmproducent en eigenaar van Worldvisuals Film. Daarnaast is hij (mede)eigenaar (geweest) van een twee succesvolle productiebedrijven, waaronder 1MinutePitch en Worldvisuals Communication. Hij heeft de afgelopen 15 jaar ongelofelijk veel geleerd, waarbij zijn marketing en financiële achtergrond goed van pas kwam. Daarom deelt hij dus nu graag zijn ervaringen met anderen. Hij geeft gastlezingen, workshops en is coach voor talentontwikkelingsprogramma’s. François verenigt zijn kennis en ervaring in het initiatief voor Cinepreneur. Cinepreneur biedt praktische, hands-on zakelijke trainingen die de carrières van zelfstandigen binnen de filmindustrie een boost geven. 
Jasmijn Schrofer - regisseur


De bijeenkomst was relevant, gaf een goed overzicht van de financieringsmogelijkheden 

en empowered filmmakers om aan de slag te gaan”

Gwendid van der Voort van der Kleij - scenarist

"De bijeenkomst bood veel heldere informatie, was interactief en bood de ruimte om vragen te stellen over je eigen project. Erg waardevol om erbij te zijn".

Ron Termaat - regisseur


'Als je financiering zoekt voor je film buiten het Filmfonds om, moet je bij François zijn’

Datum

dinsdag 21 september 2021

Bedrag

Gratis

Tijd

19.30 - 21.00 uur

Live

Je ontvangt per mail de Zoomlink

Ik ben erbij!

Meld je nu aan voor deze inspirerende masterclass. 

50%
Vul hier onder je gegevens in.
Je ontvangt per mail een bevestiging.
Inschrijven
Your information is safe with us
arrow_drop_up arrow_drop_down